آشپزی گیاهی

تغذیه سالم با آشپزی گیاهی

۲۹،۰۰۰ تومان

این دوره شامل:
  • ۵۱.۹ دقیقه ویدیو
  • ۵ درس
  • ۰ منابع تکمیلی
  • دسترسی نامحدود
  • دسترسی بر روی موبایل و تلویزیون ندارد
  • مدرک گذراندن دوره
  • قابلیت دانلود دارد
کوپن تخفیف دارید؟
چه چیزی خواهم آموخت؟
طرز تهیه کدو حلوایی
طرز تهیه رول کدو و بادمجان
طرز تهیه خوراک سبزیجات
طرز تهیه سس تاکو
طرز تهیه کباب قارچ
پیش نیازها
  • به هنر آشپزی علاقه داشته باشید !
توضیحات
دل مشغولی های امروزی زنان ما به شیوه های مختلف آشپزی به طور طبیعی به گونه ای گسترش یافته است که همه سبزیجات زیبا و غیر معمول بازارهای آسیایی را در بر می گیرد. این موضوع به آن جا رسیده است که در حقیقت همه آن سبزیجات به عنوان مواد کاملا آشنا در آشپزی ما به شمار می روند.

از ویژگی های بارز غذای ایرانیان جایگاه ویژه مواد گیاهی مانند آلو، انار، به، زردآلو، آلو بخارا، پیاز، جعفری و انواع مغزها می باشد. مصرف متنوع و متعادل گروه سبزیجات و میوه ها به عنوان منبع ویتامین ها و املاح و آنتی اکسیدان از دیگر ویژگی های غذاهای گیاهی به شمار می روند.

فهرست آموزش ها
+
آموزش آشپزی گیاهی
۵ درس ۰۰:۵۱:۵۶
طرز تهیه کدو حلوایی
۰۰:۰۸:۴۰

طرز تهیه کباب قارچ
۰۰:۰۹:۴۶

طرز تهیه خوراک سبزیجات
۰۰:۰۹:۳۶

طرز تهیه رول کدو و بادمجان
۰۰:۰۹:۲۷

طرز تهیه سس تاکو
۰۰:۱۴:۲۷

درباره مدرس
هانیه اسماعیلی
۰ میانگین امتیازات
۰ دیدگاه
۰ دانشجو
۱ دوره
کارشناس آشپزی